Transport gratuit

de la 400 lei

Taxa de livrare

20 lei

Livrare rapida

1-3 zile lucratoare
Grilă
Listă
5 cm
Topper Saltea Aloe Vera Confort 160x200 Cm
Toppere Saltea
Topperul Aloe Vera 7 zone de confort are o inaltime de 5 cm si imbunatateste confortul saltelelor sau a canapelelor.La interior contine un strat de spuma elastica Green Form HD® dispuns in asa fel incat ofera 7 zone de confort eliminand punctele de presiune pentru a relaxa muschii in timpul somnului. Cu o fermitate medie, 3 din 5, topperul Aloe Vera reduce disconfortul creat de imbinarile canapelei si denivelarile saltelei.Husa exterioara este detasabila si se poate spala la masin..
379,00Lei TVA inclus
6 cm Spuma Memory
Topper saltea Viva Memory 160x200 cm Dual Confort H 6 cm
Toppere Saltea
Topperul pentru saltea cu husa detasabila Viva Memory reduce disconfortul creat de imbinarile canapelei sau saltelele neuniforme.Structura lui contine spuma poliuretanica elastica Green Foam 3 cm plus un strat suplimentar de spuma Memory Mirror Foam de 3 cm inaltime. Stratul generos de spuma momory se muleaza pe forma corpului dumneavoastra si elimina punctele de presiune din timpul somnului pentru confort indelungat. Topperul este potrivit pentru a prelungi durata ..
539,00Lei TVA inclus
4 cm
Topper Aloe Vera Confort De 4 Cm 160 X 200 Cm
Toppere Saltea
Topperul Aloe Vera de 4 cm este ergonomic si se adapteaza formei corpului dumneavoastra pentru a va oferi confort si suport pe tot parcursul noptii. Reduce disconfortul creat de saltele vechi si poate ameliora durerile cauzate de canapele vechi, saltele neuniforme.Spuma poliuretanica de 4 cm se muleaza rapid pe conturul corpului pentru o experienta de somn imbunatatita si oferta un mediu de somn racoros.Husa este detasabila si se poate spala la masina automata. Nu va mai faceti gr..
359,00Lei TVA inclus
3 cm
Topper Basic Confort din Spuma Elastica 160x200 cm
Toppere Saltea
Confectionat din spuma poliuretanica elastica, topperul basic confort este ergonimic si se adapteaza formei corpului dumneavoastra pentru a va oferi confort si suport pe tot parcursul noptii. Reduce disconfortul creat de saltele vechi si poate ameliora durerile cauzate de canapele vechi, saltele neuniforme.Pentru o experienta de somn imbunatatita, topperul este alegerea cea mai buna indiferent ca vreti sa il folositi peste o canapea sau peste o saltea. Topperul Basic Confort poate ..
229,00Lei TVA inclus
7 cm Inaltime
Topper Ortopedic HypoallergenicMed Cu Inaltime 7 Cm 160x200 Cm
Toppere Saltea
Topperul HypoallergenicMed de 7 cm inaltime asigura suport ortopedic in timpul somnului, fiind ideal de folosit pentru intreaga familie. Inaltimea generoasa a topperului de 7 cm oferta suportul necesar perntru coloana vertebrala.Poliuretanul din topper este un izolator natural, care ajută la reglarea temperaturii corpului, oferind un somn răcoros pe timp de vară și menținând căldura pe timpul iernii.Spuma de poliuretan este mai puțin probabil să adăpostească alergeni precum acarienii, ceea ce o ..
559,00Lei TVA inclus
Spuma Memory
Topper Saltea Aloe Vera 3+2 Memory Cool Gel 160x200 Cm
Toppere Saltea
Topperul pentru saltea cu husa detasabila Aloe Vera Memory Cool Gel reduce disconfortul creat de imbinarile canapelei sau saltelele neuniforme.Structura lui contine spuma poliuretanica elastica Green Foam si un strat suplimentar de spuma Therm Memory Foam ce cotine particule reci Arctic Gel ce previn supraincalzirea in timpul noptii.Topperul este potrivit pentru a prelungi durata de viata a saltelei sau a canapelei dar totodata imbunatateste calitatea somnului.Inaltimea topperului este de 5 ..
459,00Lei TVA inclus
Spuma Memory
Topper Saltea Aloe Vera Memory Arctic Gel 7 Zone 160x200 Cm
Toppere Saltea
Topperul pentru saltea cu husa detasabila Aloe Vera reduce disconfortul creat de imbinarile canapelei sau saltelele neuniforme.Structura lui contine spuma poliuretanica elastica Green Foam si un strat suplimentar de spuma Memory Foam ce cotine particule reci Arctic Gel ce previn supraincalzirea in timpul noptii.Topperul este potrivit pentru a prelungi durata de viata a saltelei sau a canapelei dar totodata imbunatateste calitatea somnului.Inaltimea topperului este de 5 cm - 2 de S..
449,00Lei TVA inclus
Spuma Memory
Topper Argentum Therapy Spuma Memorie 7 Zone de Confort 160x200 cm
Toppere Saltea
Topperul Spuma Memorie 7 zone de confort contine 2 straturi de spuma:Strat de spuma poliuretanica de 3 cm asezata astfel incat sa ofere 7 zone de confortStrat de spuma Memory Foam de 2 cm cu particule racoritoare Arctic GelHusa exterioara este confectionata din tricot moale ce contine ioni de argint si particule anti-alunecare pe partea inferioara pentru ca topperul sa nu alunece de pe saltea/canapea.Astfel, topperul este accesoriul perfect pentru un somn linistitor, ..
449,00Lei TVA inclus
Spuma Memory
New
Topper Saltea Lavanda Memory 7 Zone Confort 160x200 Cm
Toppere Saltea
Topperul pentru saltea cu husa detasabila Lavanda Therapy Memory reduce disconfortul creat de imbinarile canapelei sau saltelele neuniforme.Topperul este potrivit pentru a prelungi durata de viata a saltelei sau a canapelei dar totodata imbunatateste calitatea somnului.Structura lui contine spuma Therm Memory cu celulatie deschisa si 7 zone de confort ce se muleaza pe corp si elimina punctele de presiune din timpul somnului.Spuma cu memorie are două proprietăți principale: vâscozitatea și elasti..
509,00Lei TVA inclus

Newsletter