Pentru a efectua o comanda pe site-ul www.pernesipilote.com orice persoana este obligata sa se inregistreze.
Inregistrarea pe site-ul www.pernesipilote.com implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de PernesiPilote.com.
Conform noilor cerinte ale Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR 2016/679) pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, www.pernesipilote.com are rol de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.
In acest sens, scopul colectarii acestor date este urmatorul: inregistrarea pe site, efectuarea comenzilor, informarea utilizatorului privind cursul comenzii, reclama, marketing, publicitate.
Cu acordul dumneavoastra PernesiPilote.com va poate trimite notificari, oferte speciale, mesaje, cupoate cadou  prin email, posta, telefon.
Daca nu doriti sa furnizati date personale ale dumneavoastra, nu va inregistrati pe site!
Dupa ce va inregistrati pe site-ul www.pernesipilote.com veti primit un e-mail de confirmare pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra.

Conform noilor cerinte GDPR, utilizatorul are urmatoarele drepturi :

-dreptul de acces la date
-dreptul de interventie asupra datelor furnizate
-dreptul de a cere stergerea datelor
-dreptul de opozitie a prelucrarii datelor
-dreptul de a sti cum sunt prelucrate datele dumneavoastra personale
-dreptul de a transfera datele, daca procesarea se bazeaza pe un contract sau pe acordul dumneavoastra

Puteti accesa toate drepturile de mai sus contactand responsabilul pentru protectia datelor, la adresa de e-mail : contact@pernesipilote.com

Informatiile dumneavoastra vor fi stocate atat cat este necesar pentru completarea contractului de vânzare, pentru completarea cererilor dvs., precum si pentru confirmarea îndeplinirii îndatoririlor noastre si investigarea reclamatiilor sau apărarea împotriva cererilor care pot fi îndreptate împotriva noastră - nu mai mult de 10 ani de la data la care ne-ati furnizat datele dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale vor fi transmise entitatilor care colaboreaza cu firma noastra doar pentru a indeplini contractul de vanzare a bunurilor achizitionate de dumneavoastra, dupa cum urmeaza :

- Vom transmite datele dumneavoastra catre entitatile care furnizeaza servicii de livrare ( de ex: DPD, Fan Courier, etc.)
- Datele dumneavoastra vor fi partajate cu entitătile care prelucrează datele personale ale clientilor nostri, în măsura în care este necesar pentru a găzdui site-urile magazinului
- Daca v-ati dat acordul sa primiti informatii comerciale pe adresa de e-mail sau pe numărul de telefon furnizate de dvs., vă vom împărtăsi datele cu entitătile care furnizează serviciul nostru de solicitare a trimiterii informa?iilor comerciale.

Va garantam ca PerneSiPilote.com utilizeaza masuri de securitate IT, cum ar fi : sisteme de firewall, antivirus, anti-spam,etc.,menite sa minimizeze riscul de scurgere a datelor personale.