Transport gratuit

de la 400 lei

Taxa de livrare

20 lei

Livrare rapida

1-3 zile lucratoare

Livrare

Pe langa sumele percepute de Nova House Online pentru produsele comercializate, se solicita clientului plata unui tarif de livrare, asa cum este afisat pe site.

In momentul primirii coletului, veti achita produsele si taxa de transport asa cum s-a calculat in momentul finalizatii comenzii pe site.

Costul transportului este de 20 lei oriunde in Romania. Comenzile in valoare mai mare de 350 RON beneficiaza de transport gratuit!

Curierul este obligat sa va dea chitanta in momentul predarii coletului si primirii banilor. In cazul in care nu primiti chitanta, va rugam sa contactati firma de curierat.

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.pernesipilote.com se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat GLS , in cel mult 72 de ore de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier.

Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat iar coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului.

In perioada sarbatorilor este posibila o prelungire a timpului normal de livrare din cuza volumului mare de comenzi. In acest caz veti fi informat cu privire la data livrarii comenzii.

www.pernesipilote.com nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa Nova House Online, care includ: probleme de logistica ale firmei de curierat, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

Newsletter